VERHUUR
Generatoren Klim-en steigermateriaal Compressoren Klim- en steigermateriaal Hoogwerkers

Sinds 1996 is ATHECO gespecialiseerd in de verhuur van de meest uit een lopende soorten gereedschap. Van behangafstomers tot zelfrijdende hoogwerkers tot een werk hoogte van 17 meter. Indien gewenst kunnen wij alle materialen op locatie bezorgen. In het geval van steigers monteren en demonteren wij desgewenst, tegen van te voren duidelijk afgesproken prijzen. Zowel de zakelijke, als de particuliere klant is van harte welkom bij ons.

De prijzen die ATHECO hanteert zijn zeer concurrerend te noemen, en ons motto is dan ook: eerst kijken en vergelijken en dan pas huren, bij ATHECO natuurlijk!

Met vriendelijke groet,


Het team van ATHECO

Schaft/Keetwagens Hoogwerkers tbewerking Generatoren Generatoren

   ATHECO   VERHUUR

Houtbewerking

Klim en steigermateriaal

Generatoren

Compressoren

Hoogwerkers

Schaft/ Keetwagens

Meetinstrumenten

Schoonmaakmachines

Steen & Betonbewerking 1

Steen & Betonbewerking 2

Metaalbewerking

Loodgieter Gereedschap

Electra Componenten

Hef & Hijsgereedschappen

Transportmiddelen

Verwarming & Bouwdrogers

Tuin & Grondbewerking

Veiligheid

Klokdompelpompen

Sanitair

Meetinstrumenten Schaftwagens Meetinstrumenten Schoonmaakmachines Steen & Betonbewwerking 1 Steen & Betonbewerking2 Steen & Betonbewerking1 Loodgieter gereedschap Loodgietersgereedschap Electra Componenten Electra Componenten Transportmiddelen Verwarming & Bouwdrogers Verwarming & Bouwdrogers Tuin & Grondbewerking Tuin & Grondbewerking Veiligheid Klokdompelpompen Compressoren tbewerking Klokdompelpompen Houtbewerking #top Sanitair Sanitair Klik hier voor een grotere foto
Steen & Betonbewerking 2 Veiligheid Springkussens