Verhuur op locatie

Steigerbouw voor woontorens

Voor onze opdrachtgever Rouwenhorst Isolatie uit Apeldoorn zijn onze vakmensen na ruim 9 maanden dagelijks steigers te hebben gemonteerd en gedemonteerd aangekomen bij de laatste 2 woontorens van dit mooie project. Door gezamenlijke inspanningen hebben we weten te bereiken dat het gehele project in slechts 10 maanden helemaal gered is een fantastisch knappe prestatie door alle betrokken partijen.

Bouwplaatsinrichting wegwerkzaamheden

Twee drukke nachten voor een paar van onze collega’s. Atheco Verhuur kreeg de vraag om tijdens het grote onderhoud van de A10 West/Zuidas bij elke toe en afrit 1 mobile toilet, 1 schaftwagen en 1 lichtmast aggregaat te plaatsen. Op alle 6 de af-&toeritten moest donderdagnacht binnen 1 uur het materiaal op de weg gebruiksklaar uitgezet worden en maandag vanaf 01:00 weer binnen 1 uur van de weg afgehaald worden. Een logistieke uitdaging die onze collega’s 100% goed uitgevoerd hebben.

Steigerbouw tbv schilderwerk

Voor onze opdrachtgever VSE Schilders hebben wij dit mooie complex helemaal rond om in de steigers gezet, zowel de voor als achtergevels. Totaal werd hier door Atheco Verhuur 7448 m2 gevelsteiger gefaseerd gemonteerd en gedemonteerd.

Steigerbouw monumenten onderhoud

Voor onze opdrachtgever Viterzo Vastgoed onderhoud uit Amsterdam hebben wij het hoofdgebouw en alle bijgebouwen van het Nederlands Letterenfonds in de steigers gezet er werd hier door onze opdrachtgever geschilderd, voeg en metsel herstel en zink werk uitgevoerd. Totaal heeft Atheco Verhuur hier ruim 5200 m2 gevelsteiger gefaseerd gemonteerd en gedemonteerd.

Steigerbouw kantoren

Voor onze opdrachtgever Viterzo Vastgoed Onderhoud heeft Atheco Verhuur dit mooie gebouw gefaseerd in de steigers gezet, ook heeft onze opdrachtgever hier de 3e etage geheel gerenoveerd Atheco Verhuur heeft hiervoor de bouwlift geleverd en gemonteerd.

Steigerbouw tbv renovatie

Voor onze opdrachtgever Glaswacht Zaanstreek heeft Atheco Verhuur in de binnentuinen van dit mooie complex aan de Singel een stalen transport, opslag en werk steiger en bouwlift gebouwd. De speciale grote ramen zijn daar allemaal vervangen en alles heeft een schilderbeurt gekregen. Een immense klus vooral logistiek gezien lag de grootste uitdaging in het vervoer van alle materialen die telkens met een hijskraan in de binnen tuin gehesen moesten worden omdat er in de binnentuin maar een beperkte ruimte beschikbaar was waren er gedurende 2 maanden meerdere hijsmomenten gepland hiervoor werd er nauw samengewerkt met het stadsdeel zodat telkens tijdig de grachten afgesloten werden en het verkeer een goeie omleiding kreeg.

Steigerbouw op publieke ruimtes

Al sinds vele jaren werken wij voor onze opdrachtgever Geelronitz Bouwgroep uit Beverwijk op div. stations in Nederland, Atheco Verhuur bouwt met regelmaat steigers op moeilijk bereikbare plekken in en rond de stations ook voorziet Atheco Verhuur onze opdrachtgever in de sanitaire voorzieningen, bouwplaats afzettingen en afzettingen zodat de reizigers op een veilige en met de minst mogelijke hinder van en naar de perrons kunnen komen.