Onze historie

Atheco Verhuur is al sinds 1996 gespecialiseerd in de verhuur van steigers en uiteenlopende gereedschappen en machines. Sinds ongeveer 10 jaar geleden heeft de nieuwe eigenaar Atheco uitgebouwd tot een breed bedrijf met meerdere divisies met professionele dienstverlening. Inmiddels hebben wij een eigen wagenpark van tientallen bussen en vrachtwagens waarmee we onze materialen en machines snel en goed bij onze klanten kunnen afleveren.

Activiteiten

Veiligheid en service staat bij ons al jaren lang hoog in het vaandel, onze vakmensen zijn allemaal gediplomeerd en hebben de ervaring om onze klanten optimaal te voorzien van de beste adviezen. Zij begrijpen als geen ander dat elke klus anders is en onze opdrachtgevers telkens nieuwe wensen hebben, dit resulteert uiteraard kosten besparend voor onze opdrachtgevers.

Monteren en demonteren van alle soorten steigers gebeurt door onze professionele steigermonteurs die dit vakwerk op maat door heel Nederland en België realiseren. Steigerbouw projecten worden op maat gecalculeerd en veelal bedrijfsmatig geoffreerd.

Tijdelijke bouwvoorzieningen is een verzameling specialismen, waaronder systemen voor dakrandbeveiliging op platte daken en hellende daken. Onze monteurs zijn ervaren in het aanbrengen en zoeken op maat naar de veiligste oplossing.

Inrichting voor de bouwplaats is iets dat Atheco verzorgd door o.a. het plaatsen van tijdelijke huisvesting, hekwerken, aanleg stroomvoorzieningen, opslag, afvalverwerking, etc.

Sanitaire voorzieningen worden door Atheco verhuurd maar ook van service voorzien. Onze toiletten en handenreinigingsvoorzieningen zijn er in vele variaties.

Voor (grote) evenementen, festivals en braderieën levert Atheco divers materieel, maar ook de kleinere buurtfeesten en bedrijfsfeesten doen inmiddels steeds vaker een beroep op ons.

Bij Atheco Verhuur zijn zowel de zakelijke klanten als particulieren klanten welkom bij ons ervaart iedereen dezelfde hoge service.