Huren bij Atheco in 5 stappen

Ons prijsbeleid is uniek: hoe langer u huurt, hoe lager de gemiddelde huurprijs per dag. Bij ons weet u meteen waar u aan toe bent: via direct reserveren hebt u meteen zekerheid over prijs en beschikbaarheid. Huren bij Atheco gaat via de volgende stappen.

Selecteer uw producten

Kies de producten en bepaal voor welke periode u ze nodig heeft. U ziet bij ons meteen wat de huurprijs is en of het product beschikbaar is. De gemiddelde prijs per dag is altijd lager naar mate u meer dagen huurt. Daarom staat die bij de door geselecteerd huurperiode.

Account en iDIN verificatie

Met een account en iDIN verificatie kunt u huren zonder borg. Door de gegevens op te slaan zorgt u dat uw volgende reservering nog sneller en makkelijker gaat. Bovendien wordt het afhalen weer een stukje makkelijker.

Verstuur uw reservering

Verstuur uw aanvraag om de producten direct te reserveren. U ontvangt meteen een bevestigingsemail. Vanaf dat moment houden we de producten voor u gereserveerd.

Ophalen en start huur

U ondertekent het contract en daarvoor legitimeert u zich. Indien u een iDIN verificatie heeft is borg niet nodig. U betaalt achteraf.

Einde huurperiode

Uiterlijk op de afgesproken retourdatum levert u de producten weer in. Bij de eindafrekening worden te veel gereserveerde dagen in mindering gebracht.

Wij begrijpen ook dat het soms zo uit kan komen dat u vooraf geen tijd heeft om iets in te vullen. Omdat u niet van plan was iets te gaan huren maar het op het moment toch noodzakelijk is omdat uw eigen apparaat of machine storing heeft en u of uw medewerkers daardoor stil staan. In dat geval kunt u ook alles direct bij ons aan de balie regelen. Zorg wel dat u alle door ons gevraagde documenten bij u heeft en kunt overleggen.

Wij zoeken graag naar een oplossing als u speciale wensen heeft of de beschikbaarheid van een product komt niet overeen met uw wensen.