Atheco is gespecialiseerd in werk op hoogte en die kennis delen we graag. Om het verplaatsen van goederen van grote hoogte makkelijk te maken hebben wij een hoogstaande toevoeging aan ons assortiment: de bestelauto verhuislift! Erg fijn bij bijvoorbeeld verhuizen.

Hoog, sterk en wendbaar

Met een maximale hoogte van 27 meter kunnen wij bij veel gebouwen tot de 8ste verdieping reiken, en met een maximaal hefvermogen van maar liefst 400 kg is deze lift goed uitgerust voor het verplaatsen van wasmachines, banken, kasten en zelfs piano’s.

De bestelauto die als basis dient voor deze lift is van verrassend klein formaat. Hierdoor is deze zeer wendbaar en kunnen wij ook in de stad gemakkelijk op de juiste plekken komen.

Milieuvriendelijk en geluidsarm

Als er een stroomaansluiting beschikbaar is kan deze verhuislift elektrisch zijn werk doen. Hierdoor hoeft de brandstofmotor tijdens de hijsklus niet te draaien. Dit betekend minder herrie en een gezondere lucht. Naast dat dit voor uzelf erg prettig is, zal dat zeker ook gewaardeerd worden door bijvoorbeeld uw nieuwe buren!

Benieuwd hoe onze verhuislift ú kan helpen?

Zet uw wensen op een rijtje en ontdek wat dit flexibel inzetbare apparaat voor u kan betekenen. Er zijn ook meer details beschikbaar over de prijs en wat er bij komt kijken. Klik daarvoor snel hier